Дарина Павлова на косъм от смъртта в Дубай (Снимки)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова едвам отърва кожата, мадам Мулти посрещна Нова година на терасата на хотел „Адрес Даунтаун“, където пламна пожарДарина Павлова на косъм от смъртта

Хотел "Адрес Даунтаун", където пламна пожар

Хотел „Адрес Даунтаун“, където пламна пожар

Веселата вдовица Дарина Павлова се оказа в епицентъра на огромен пожар. В новогодишната нощ в компанията на свои приятели тя посреща 2016 година. За беда на терасата на 63-етажния хотел от където се открива чудесна гледка към Бурдж Халифа се разрази огнен ад.

Дарина Павлова сама споделя преживяното в социалната мрежа. Богатата дама разказва за ужаса, който е изпитала и благодари на всевишния, че й е помогнал да се спаси на безопасно място, далеч от лумналите пламъци.

Според информация от мястото на събитието 14 души са леко обгорени, а един е получил сърдечна криза и е загинал бягайки с множеството от огъня.

Дарина Павлова казва за случилият се инцидент, че било лудо и страшно. Тя е уверена, че щом огънят не е успял да я изпепели в края на 2015 година , тя е станала по-силна и нищо няма да може да я срази. Вдовицата на Илия Павлов смята, че това е ново начало и предвещава нова страница от нейния живот, започвайки с настъпването на Новата 2016 година, писа BIG 5.

Дарина Павлова и Илия-Калоян

Дарина Павлова и Илия-Калоян

Мадам Мулти, която е в емирската столица от преди Коледа заедно със сина си Илия-Калоян гостува на доведената си щерка. Тя прекара семейните празници с децата си и прекрасната си внучка Алба.

Тя обсипа бебето с приказни подаръци. Щастливата баба позира с малката принцеса и смята, че тя е най-големият подарък, който е получавала до сега.

Дарина Павлова се снима и със сина си Илия-Калоян Павлов, който е голям красавец и е сред най-желаните ергени. Според последните слухове майка му се оглежда и смята да му намери богата жена, като няма нищо напротив тя да е милионерска щерка от Дубай.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар