Дарина Павлова на най-тузарското парти в Кан (Вижте в какъв лукс празнува)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова се нареди сред най-известните ВИП – гости в Кан

Дарина Павлова се оказа сред най-известните ВИП – гости в Кан. Първата дама на родното хотелиерство и шеф на продуцентска компания, за пореден път присъства на фестивала в Кан. Тя обаче не само бе сред гостите на червения килим, но и сред поканените на едно от най-елитните ВИП – партита. Това на известната бижутерийна къща „Chopard“.

Дарина има възможност да се забавлява цяла вечер сред елита на Холивуд. Бизнесдамата вечеря на една маса с Ирина Шейк, Джоан Смол, Петра Немцова и други супермодели.

За първи път Дарина Павлова открехна вратите на живота във висшето общество на Холивуд, разкривайки какво се случва на тайните ВИП партита. Вечерта бе в класически стил от 60-те години, с оркестър, павилион, много музика и шампанско. Ако сте гледали филма „Великия Гетсби“ с Леонардо ди Каприо, може да си представите за какво става дума — партито е едно към едно с тези на героя му. А, ако не сте — гледайте го и ще ви стане ясно.

Интересна подробност е, че този модната къща използва живи модели за кукли, на които представиха своите бижута. Още с влизането си, гостите имаха възможност да видят манекенките, докато вратовете им бяха украсени с уникалните диаманти на ювелирната компания.

Най-тайното парти на Кан

Самата Дарина Павлова не пропусна да направи феновете и приятелите си съпричастни на събитието. За първи път обаче толкова отблизо бе заснето едно толкова тайно частно парти, че дори и в социалните мрежи се появиха съвсем оскъдни снимки от него.

Дарина Павлова сред ВИП-гостите на фестивала в Кан сн. Instagram

Дарина Павлова сред ВИП-гостите на фестивала в Кан сн. Instagram

Иначе роклята на бизнесдамата отново бе обект на критики. И то не толкова заради избора на Дарина да носи прозрачен черен тюл, а заради белия комбинезон под него. На определена светлина той буквално светеше под черната рокля, разваляйки поразителния иначе тоалет на продуцентката. Да се надяваме, че следващия път стилистите й няма да сгафят така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар