Дарина Павлова крие аборт от Георги Илиев?

Гласувайте за статията

Слуховете, че Дарина Павлова зачева от Боса Жоро Илиев и от кумова срама премахва плода са публична тайна в подземния свят

Палавата по онова време Дарина Павлова мачка леглото с Георги Илиев, който е най-големия враг на Илия Павлов. Това се случва точно, когато войната между ВИС-2 и „Мултигруп“  се води на всички фронтове и е в пълен разгар. Естествено Илия Павлов последен научава, че жена му спи с неговия конкурент, докато другите си шушукат за изневерите на Дарина.top-7-eto-koi-sa-nai-izvestnite-jeni-minali-prez-krevata-na-joro-iliev-poimenen-spisak-1

По това време в края на 90-те години мълвата, която се носи в средите на ъндърграунда е, че Дарина Павлова тайно прави аборт,  след като зачева от Жоро Илиев.

След един скандален случай, когато Дарина се прибира в дома си при Илия, с разкъсани дрехи, пияна и дрогирана, той я посреща със стиснати зъби и я приканва да спре да се излага и да прекрати аферата си с Жоро. По-късно Дарина Павлова разказва, че Илия Павлов дори един шамар не й е ударил и е постъпил доста великодушно, в името на това да запази семейството си.

Според самата Дарина, Босът на ВИС-2 бил много надарен и от нея тръгват легендите за неговата голяма потентност.

Сигурно това ще да е вярно, защото предания се носят за известните жени, с които е бил Георги Илиев.

Известната спортистка Стефка Костадинова е любовница на Илиев, когато той е на върха на славата си. Тя тайно се надява да мине под венчило с подземния бос, само, че Жоро Илиев слага край на връзката си с нея, но остава завинаги в нейното сърце.

Клюките, които се разказват за Кали я свързват с Жоро Илиев, като негова сексуална играчка. Дори запознати разказват, че Кали обслужвала Жоро за залени банкноти от по $100. Говори, че големия син на Кали е от Жоро Илиев, тъй като си приличат с Боса, като две капки вода.

Певицата Кати е официална любовница на Георги Илиев през 1999 година. Слуховете, които се разпространяват за връзката на Кати с подземния бос, разказват, че от тогава Кати започва да попада в плен на кокаина, а Жоро дори я предлага на свои приятели за секс занимания.

Анелия е следващата в дългия списък с жените, които попадат в обятията на свръх потентния бос. През 2001 година, когато брюнетката изгрява на фолклорния небосклон, Жоро Илиев спи с нея, а после става кум на сватбата на хитовата изпълнителка с небезизвестния бизнесмен Коко Динев.

Глория е негова мутреса от лятото на 2003 година до пролетта на следващата. Заради аферата си с Жоро Илиев чалга звездата се развежда с Илия Загоров, но само след година се оказва, че е дошъл краят на връзката й с най-желаният от фолк звездите мъж.

Яна Грудова, известната Тв водеща е последната в списъка с жените, споделили леглото на Босът на ВИС-2, тъй като куршумът застига Жоро Илиев през 2005 година, само няколко месеца след, като са започнали бурната си любов.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар