Дарина Павлова заряза Бандерас заради шеф на Майкрософт

Дарина Павлова заряза Бандерас заради шеф на Майкрософт
1 (20%) 1 vote

Дарина Павлова би шута на Бандерас, замени го с шеф на Майкрософт

Дарина Павлова заряза Антонио Бандерас. Слуховете за тайни афери на двете звезди не се оправдаха, а милионерската вдовица прилапа топ милиардер.

Новото гадже на Дарина е съоснователят на Майкрософт Пол Алън, а двойката е била засечена да се забавлява на фестивала в Кан. Двамата си пуснаха обща снимка и от яхтата му, на която Дарина бе поканена като един от специалните гости.

Съоснователят на Майкрософт не пропусна да позира с Дарина, като изглеждаше видимо привлечен от нея. Самата тя пък блесна в провокативен тоалет с пайети, като за пореден път прикова вниманието на всички присъстващи. Двойката не е вечеряла в интимна обстановка, но се появи заедно на парти. Макар, че слуховете да гласяха, че Дарина крие тайно гадже в хотелския си апартамент в Кан, до момента никой нито е чул, нито е видял въпросния възлюбен на звездата.

Сред гостите на купона бяха още Мик Джагър, Миша Бартън, Клоуи Севини, но единствена Дарина може да се похвали, че си е тръгнала от яхтата сутринта. Посетителите бяха посрещнати с римски тоги, венец с цветя и инструкции как по-бързо да намерят хайвера, шампанското и бюфета. Темата на партито пък бе „Сън в лятна нощ”, а яхтата се превърна доста бързо в луксозен плавателен съд.

Преди да се събере с него, Дарина Павлова беше спрягана за гадже на Антонио Бандерас. Звездата и бившата мафиотска съпруга са близки приятели от години, а миналото лято тя дори прекара отпуската си на яхтата му. Именно Дарина бе и тази, която засне срещата на Бандерас с папа Франциск, а и му честити първа рождения ден. Слуховете гласяха, че двамата дори ще вдигат сватба, но приятелите им опровергаха мълвата, твърдейки, че това е само мит.

Дарина Павлова заби топ милиардер

Дарина Павлова заби топ милиардер

darina 3

Както изглежда мадам Мулти просто е прилапала по-голяма риба, която да отведе пред олтара. „Пари при пари отиват” гласи една стара поговорка, а Дарина Павлова определено е състоятелна дама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар