Дарина Павлова жертва на нескопосана пластична операция (Потрес фото)

Дарина Павлова жертва на нескопосана пластична операция (Потрес фото)
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова се окепази с пластики

Дарина Павлова подпухна кошмарно след несполучлива операция

Дарина Павлова се окепази жестоко след нескопосана пластична операция. Вдовицата на Илия Павлов стана жертва на собствената си суета и мания за вечна младост след като се подложи на поредната хирургична интервенция за опъване и изглаждане кожата на лицето й.

Дарина Павлова се обезобрази с пластики

Дарина Павлова се обезобрази с пластики

Но по всичко личи, че нещо се е объркало, не е ясно дали лекарят не се е справил или самата Дарина е проявила алергична реакция към самата интервенция и медикаментите. В момента мадам Мулти е подута буквално като балон, а кожата на лицето й стои неестествено опъната.

Което потвърждава съмненията на феновете, че Веселата вдовица си е инжектирала допълнително количество ботокс в лицето и хиалурон в джуките. Които изглеждат сякаш всеки момент ще се пръснат.

Най-вероятно става въпрос за неприятен страничен ефект от корекциите, от който преди години пострада и Ивана. Обичаната певица се беше надула до плашещи размери, а самата тя призна, че причината е в суетата й и желанието й да изглежда добре. Вследствие на което тя започна да задържа вода и тялото и лицето й се подуха.

В сравнение с вода на Дарина Павлова в момента обаче, ситуацията на Ивана може направо да бъде определена като „лека“. За нейно щастие, това състояние отшумява след няколко седмици, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар