Дарина Павлова вдига сватба с италиански богаташ! (Вижте с кого смени Илия Павлов)

Дарина Павлова вдига сватба с италиански богаташ! (Вижте с кого смени Илия Павлов)
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова е решила да се омъжи 15 години след убийството на Илия Павлов

Дарина Павлова ще вдигне пищна сватба с избраника си

Дарина Павлова вдига сватба! Вдовицата на Илия Павлов е решила да се омъжи 15 години след убийството му. И е твърдо решена празненството да е като от приказка на 1001 нощ.

Наскоро Мадам Мулти споделила пред приятелки, че много се вълнува от предстоящото събитие. Искала пищно и изискано тържество, пълно с екстри и изненади за гостите. Близки до Павлова издадоха, че разходите по сватбения купон ще достигнат „скромния“ един милион в долари. И въпреки че точната дата на сватбата й е все още неизвестна, вече се знае, че за ролята на младоженеца има няколко кандидати, съобщи „Шоу“.

Дарина ПавловаНаскоро Дарина пусна доста намекващ фотос в Инстаграм, който акцентира върху огромен и ултраскъп пръстен, красящ безименния й пръст. Точно там, където обичайно седи и годежната халка. Ефектното бижу е на стойност половин милион лева и е подарък от новата й любов – италианския богаташ Артуро Гуадарама. С него я запознава нейният ПР Сандро Рубини.

От обкръжението на Мадам Мулти издават, че той не е единственият й ухажор. Пред вратата й редовно се редели кой от кой по-засукани милионери. Тях обаче Артуро не счита за конкуренция, а преди дни ясно им показа кой всъщност иска Дарина – него.

Италианецът пусна обща снимка с Павлова, под която пише, че това е най-впечатляващата жена, в чиято компания всеки мъж би желал да бъде, намеквайки, че очевидно избраникът е той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар