Дарина Павлова със сватба за милиони (Влезе в ТОП 5 на най-пищните венчавки)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова вдига сватба за милиони, за сина си Илия-Калоян Павлов — младши, конкурира най-големите звезди

Дарина Павлова вдига сватба за милиони за сина си Илия — Калоян Павлов — младши. Младежът смята да се ожени съвсем скоро, следвайки по петите сестра си Венцеслава. Две години след като се ожени голямата му кака, чаровникът ще отведе пред олтара чаровна американка.

Младата дама се казва София и е родена в Боулдър, Колорадо. Двойката се срещнала по време на кратко пътуване на Илия — Калоян във Вашингтон, а от началото на годината живеят заедно и вече правят планове за сватба.

Гордата майка на младежа не жали средства, за да организира достойна венчавка за наследника си. Все още не са известни подробности за събитието, но се очаква то да се състои в Лугано, където младите живеят и в момента, пише HotArena.net.

Сватбата се очаква да се нареди в топ 5 на най-красивите и пищни тържества, които милионерския елит е организирал в последните няколко години. В челната петорка влиза и сватбата, която Дарина организира за заварената си дъщеря Венцеслава и годеника й Тарек Микнас. Двойката се ожени в градината на романтичен италиански замък край Флоренция, като, макар да беше в тесен кръг, не й липсваше блясък. Съпругата на Джордж Клуни и братовчедка на младоженеца — Амал Клуни, води церемонията, а актьорът също прие да гостува на сватбата. Присъстваха още един куп родни звезди, както и представители на италианския елит, а булката грееше в роклята си.

Далеч не може да се мери с нея милионерската съпруга Мария Гущерова, но за родните ширини, сватбата й несъмнено бе една от най-скъпите и най-пищните.

Дарина Павлова вдига сватба за милиони , за Илия - Калоян

Дарина Павлова вдига сватба за милиони , за Илия – Калоян

Веднага след нея се нарежда венчавката на Есмер Омерова и Благой Георгиев. Двойката пръсна милиони, за да сключи сватба, наистина като от приказките, а агентката им просто бе надминала себе си, в желанието си да им угоди. Да не говорим, че според слуховете, само роклята на булката е струвала няколко десетки хиляди долара.

Сватбата на дъщеря й Венцеслава също бе сред най-красивите сватби на елита

Сватбата на дъщеря й Венцеслава също бе сред най-красивите сватби на елита

Най-пищна поне засега обаче остава сватбата на сина на руския олигарх Михаил Гуцериев — Саид. Събитието шашна цял свят, тъй като олигархът си каза „Да” с любимата си Хатидже Евдокимова. Само роклята на булката струва 125 милиона рубли и тежи над 25 килограма. Събитието предизвика тотален бум в социалните мрежи. И засега никой не е успял да ги засенчи.

blago
Дали Дарина Павлова няма да ги сложи в малкия си джоб със сватбата на сина си?

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар