Дарина Павлова бута сина си в киното (Илия-Калоян заряза веселия живот в САЩ заради бизнеса)

Гласувайте за статията

Синът на Дарина Павлова поема кино империята й

Синът на Дарина Павлова проби в киното. Илия — Калоян — единствен син и наследник на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов, официално стъпи на филмовия пазар.

Наследникът на Дарина обаче не се изявява като звезда, а като бизнесмен. Той е сред шестимата топ шефове на компанията Милениум Медия, която стои и зад софийския киноцентър в Бояна.

Визитки с името на Илия Павлов бяха разпространени даже в Кан, където фирмата също бе представена, пише „Слава“. Името на наследника на мултимилионната компания бе поставено редом до тези на световноизвестни режисьори и продуценти.

Синът на покойния олигарх заема поста „координатор — продажби“ в компанията и през повечето време е в Лос Анджелис. Така и не стана ясно, дали той или майка му Дарина Павлова ще се появят на представянето на петия филм за Рамбо, извън конкурсната програма в Кан.

Що се отнася до Дарина Павлова, преди 4 дни бизнесдамата е посетила кинофорума, но изненадващо тази година предпочита да остане в сянка. Всяка година тя е сред топ звездите на събитието и несъмнено една от най-търсените личности там. Както е известно, Дарина Павлова управлява успешна продуцентска компания, заедно с бизнеса на покойния си мъж. Затова и не са малко режисьорите и актьорите, които искат да работят с нея. И правят всичко, за да привлекат вниманието й.

По всичко личи, че синът на милионерската вдовица е наследил не само бизнес нюха на баща си, но и влечението към киното от майка си. Не е ясно, дали има нейния талант като актриса, но със сигурност се справя доста успешно в бизнеса. Не е тайна, че Илия — Калоян се подготвя да поеме бизнеса от Дарина Павлова.

Дарина Павлова подготвя сина си за шеф на кино империята си сн. Инстаграм

Дарина Павлова подготвя сина си за шеф на империята си сн. Инстаграм

Докато едната му сестра помага в управлението на семейния бизнес на съпруга си в Дубай, а другата се е отдала на школата си по йога, младежът от години се подготвя за шеф на семейната империя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар