Дарина Павлова без фотошоп – доста по-пухкава и с увиснала кожа (Фото факт)

Дарина Павлова без фотошоп – доста по-пухкава и с увиснала кожа (Фото факт)
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова без фотошоп изобщо не е толкова съвършена, колкото се представя

Дарина Павлова прави всичко възможно, за да се представи за по-млада, отколкото е. Фотошопът отдавна е станал най-добър приятел на 55-годишната мадам Мулти и това не е тайна за никого.

„Галерия“ обаче попадна на необработена снимка на вдовицата на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов. На фотоса фигурата на бизнесдамата не само не е стройна, но и клони към затлъстяване.

Дарина позира с коктейл в ръка, облечена с черен бански, полегнала на шезлонг. Мадам „Мулти“ очевидно се е опитала да скрие наедрялата си фигура, но ако се вгледате, ще видите голата истина. А именно – пухкави паласки и набръчкани тлъстинки в областта на корема, целулит и прочие „бъгове на тялото“.

Всъщност, тези несъвършенства са съвсем естествени за всяка жена на възрастта на Павлова. Дарина обаче всячески се опитва да избяга от своите 55 години, дори с цената на фотошопа, превърнал се в неин пръв приятел.

Дарина Павлова

Снимка: ХотАрена

И за да не бъдем голословни, за сравнение прилагаме и снимка на Веселата вдовица, която със сигурност е обработвани допълнително.

Както е известно, Павлова не щади средства за поддържане на външния си вид. Тя ползва услугите на най-добрите пластични хирурзи в света, редовно се подлага на липосукция, лифтинг и различни иновативни терапии за подмладяване.

А младите си любовници ползва като „помощни средства“ в борбата срещу стареенето. Въпреки всички тези усилия, възрастта безмилостно си казва думата.

Снимка: ХотАрена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар