МЪКА! И Дарил Хана се обезобрази

Гласувайте за статията

Новата Мерилин Монро е направо неузнаваема

Какво стана с най-красивата двойничка на Мерилин Монро? Актрисата Дарил Хана е направо обезобразена от пластични операции. Холивудската звезда потресе феновете с вида си. Една от най-красивите актриси на Америка е неузнаваема.

И Дарил Хана се обезобрази

И Дарил Хана се обезобрази

Дарил далеч не е първата, нито последната жертва на пластичните хирурзи, но със сигурност е с най-фрапиращи белези от тяхната намеса. През годините русата фурия направи запомнящи се роли, но вместо да остарее красиво, се обезобрази.

Актрисата преди 15 години

Актрисата преди 15 години

Почитателите на актрисата с тъга си спомнят годините, когато играеше във филми като „Сърдити старчета“, „Убий Бил“, “Блейд Рънър” и други. Много от тях с огромна тъга дори коментират, че 52-годишната актриса днес изглежда най-малко на 70, вместо на истинската си възраст.

През 90-те години на миналия век Дарил с основание бе наричана новата Мерилин Монро. За жалост звездата на американското кино се поддаде на суетата и реши, че може да остане вечно млада с помощта на пластичната хирургия.

Дарил днес

Дарил днес

Резултатите са потресаващи, а днес, вместо да се изявява пред камерите, Дарил предпочита да стои далеч от тях. Само за сравнение, колежката й Джейн Сиймор, която вече е на 61 години, изглежда с цели 20 по-млада. При това британската красавица нито веднъж не е прибягвала до помощта на медиците, за да се разкрасява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар