Дара скочи на своя колежка: Тъпа и посредствена! (Вижте как я реди + Причината)

Гласувайте за статията

Дара нападна своя колежка, която я обвини в кражба

Поп певицата Дара се заяде с колежката си Julia Castle, а в основата на конфликта между двете се оказаха взаимствани фрази и идеи от творчеството на прясно нашумялата чернокоса изпълнителка.

Най-напред Julia си пусна стори в Инстаграм, в което показва, че използвани вече от нея словесни фрагменти от текстовете на песните й „Bad Bitch” и „Pow pow” се чуват в новата песен на Дара – „Darbie“.

И не само. Отделно в клипа на „Bad Bitch” Julia и антуражът й носят маски, каквито виждаме по-късно във видеото на варненката към предишното й „BTW Bye, bye”.

Дара

Снимки: ХотАрена

От там Julia Castle отбелязва, че е доволна, че по-популярни имена се вдъхновяват от творчеството й. Това не се харесва на Дара и тя решава да се включи на лични съобщения в Инстаграм и да влезе в директен конфликт с колежката си, с която между другото бяха приятелки в риалити формата „Х фактор“ през 2015 г.

В крайна сметка Дара се измъква по лесния начин от спора, като решава да блокира Julia. Какви хапливи реплики двете си размениха, може да видите в галерията по-долу, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар