Дара се ошишка брутално (Певицата стана тройна, крие паласки с тоалет като палатка – Снимки)

Гласувайте за статията

Дара е станала огромна, останаха втрещени феновете й

Дарина Йотова, по известна като Дара, се появи в безумен стайлинг в студиото на „Преди обед”. Певицата бе навлякла дълга и безформена рокля, която приличаше на палатка, отколкото на дреха, при това за млада жена на 22 години. Изпълнителката, която от доста време води борба с килограмите, очевидно се опитва да прикрие тлъстинките.

Дара дебела

Снимки: бТВ

Дара е известна като добра кулинарка, която не се притеснява да забърка дори сложни манджи или изискващи много време печива и това все повече й личи. В интервюто за bTV тя призна, че е била зависима не от храната, а от социалните мрежи. Зад гърба си вече има ад 375 000 последователи в „Инстаграм“, което я нарежда на 19-о място в класацията на най-популярни личности в социалната мрежа.

На въпроса каква част от времето си изкарва в социалните мрежи тя отговори: „Преди бях доста по-зарибена да ползвам социалните мрежи, след това спрях този навик, защото не смятам, че е най-доброто, което мога да направя с времето си. Има много по-важни неща.“ „Инстаграм“ е любимата ми платформа, нея използвам най-често. Там обичам да споделям най-много неща за себе си“, допълни Дара, пише hotnews.bg.

Снимки: бТВ

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар