Данчо от Фермата шпионира Даяна под душа (Фокусникът забрави годеницата си, не крие мераците си към актрисата)

Гласувайте за статията

Фокусникът от Габрово сбъдва мечтата си да види актрисата гола, не му пука за годеницата

Данчо от Фермата е на път да осъществи най-голямите си мераци, както и тези на останалите мъже в риалити формата да видят красавицата Даяна гола.

Габровският магьосник намери начин как да шпионира актрисата, докато се къпе под душа. Докато се бе заел да облицова банята на стопанството с дървени греди, хитрягата предвидливо остави една малка и незабележима дупчица, от която може да види кой се къпе.

Данчо от Фермата не крие мераците си към красивата Даяна Ханджиева
Снимка: Блиц

След стореното Йордан Белев, който е общински съветник доволно потри ръце и се закани: „Когато Даяна влезе да се къпе…“. Подсвирвайки с уста сгоденият мъж посочи многозначително току що направената шпионка.

Това негово неприлично и подло предложение веднага намери одобрение и срещна задоволството на готвача Илияна, който се подхили и нарече Данчо „мръсник”, предават от Блиц.

Готвачът Илиян нарече матьосника мръсник, но няма нищо против да се възползва от тайната шпионка
Снимка: Фейсбук

А сега феновете на предаването очакват с нетърпение да видят дали годеницата на габровеца няма да влезе във формата и публично да му тегли шута, каквито слухове се появиха наскоро. Нищо чудно продуцентите да поканят обидената габровска госпожица и да си вдигнат рейтинга.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар