Данчо от „Фермата“ унизи годеницата си публично: Не съм влюбен в нея, като сестра ми е! (+ Развалиха ли годежа?)

Гласувайте за статията

Магьосникът от Габрово направи за резил годеницата си със скандални откровения

Данчо от „Фермата”, който стана известен със слабите си ангели направи скандални откровения за връзката си с габровската певица Камелия Ноева.И то пред фаворитката си, актрисата Даяна Ханджиева. С която открито флиртува пред камерите.

Пред нея от разкрива, че връзката му с Камелия отдавна боксува. Общинският съветник не пести хвалби за годеницата си, като казва, че е талантлив и интелигентен човек и като певица е уникална.

Любовта му към нея обаче отдавна е изстинала и двамата се обичат като брат и сестра. „Чувствам се като съквартирант с нея”, признава Данчо и споделя още, че са задоволени, имат скъпа кола и къща, но само за пред хората всичко изглежда на шест.

Толкова отдавна са заедно, но еднообразието го убива, въпреки, че родителите на Камелия много го харесват и обичат. Фокусникът затова влязъл във „Фермата” за да провери дали след три месеца отсъствие, тя ще му липсва.

Няма съмнение, че унижената годеница ще разтури годежа с любимия си, след тези тежки откровения. Очаква се Камелия другия петък да влезе в риалити формата и да потърси сметка неверния Данчо Белев.

А последните снимки в социалната мрежа показват, че тя вече е махнала годежния си пръстен, с който той  й предложи брак преди една година и половина, предават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар