април 26, 2024

Данчо от Фермата унижи годеницата си: Ами то годежът ни беше преди година и половина! (Вижте как се оправдава пред Даяна)

https://kliuki.net/kliuki/dancho-ot-fermata-unizhi-godenicata-si-ami-to-godezhat-ni-beshe-predi-godina-i-polovina-vizhte-kak-se-opravdava-pred-dayana/161556 Kliuki.net
Данчо от Фермата унижи годеницата си: Ами то годежът ни беше преди година и половина! (Вижте как се оправдава пред Даяна)

Данчо от Фермата унижи жестоко годеницата си

Данчо от Фермата очевидно не се има за твърде сгоден мъж, макар във видео визитката си да демонстрира колко е влюбен в половинката си. Откакто е в шоуто обаче, той се държи буквално като необвързан. И не спира да показва на актрисата Даяна Ханджиева колко много я харесва. Двамата са се изолирали от останалите и нощем спят заедно, съвсем сами. Денем са неразделни, а общинският съветник не крие възторга си от красавицата. На която очевидно беше забравил да спомене, че е сгоден за половинката си Камелия. [caption id="attachment_172308" align="aligncenter" width="300"]Данчо от Фермата Снимка: Клюки.нет[/caption] След като от формата пуснаха визитките на всички участници на останалите обаче, истината лъсна. И съвсем естествено, Ханджиева не изглеждаше особено очарова от факта, че човекът, с когото флиртува, е сгоден. Той пък се зае усърдно да се оправдава, че е щял да й каже "там някакви неща". Да не говорим, че в опит да замаже положението обяви, че годежът се е случил едва ли не твърде отдавна - "преди година и половина". "То обикновено годежът завършва със сватба, ама...", двусмислено измънка фокусникът. Явно показвайки, че не се е засилил да се жени за жената, на която е дал пръстен. И за капак, след като за поредна вечер си легна до Даяна, започна да я милва нежно по лицето. А тя отвърна на милувката му с целувка.