Данчо от Фермата скочи на Даяна: Свалях ти звезди, а лягаш с Петър! (Вижте как я разкара)

Гласувайте за статията

Най-накрая фокусника полудя и разкара Даяна

Само дни преди финала Данчо от Фермата реши да си изясни докрай отношенията с Даяна. Истинска драма от любов и ревност се разигра в стопанството след като красавицата се забърка в любовен четириъгълник и демонстрира чувства към Петър.

Близостта, която показаха двамата изкара от равновесие влюбения фокусник и предизвика силна ревност в мъжа, който до съвсем скоро бе най-близък с актрисата. А също така и помрачи настроението на Ваня, която преди бе най-усмихната и весела сред участниците.

Хепи Ванче, както всички й викат отдавна не крие, че има симпатии към летеца, с който до скоро бе неразделна.

Флиртът на влюбените е на път да разруши накрая мира в стопанството.

Данчо от Фермата разкара Даяна
Снимка: Фейсбук

Ядосан Данчо Белев се опита да потърси сметка на фаворитката си с думите: „През цялото време ти свалям звезди, а ти си лягаш с Петър!”. А тя за пореден път му напомни, че отношенията им са си само приятелски и нищо повече: „Хубаво е когато имаш нови емоции и то преди финала. Това ти вдига настроението. Петър заслужава да инвестираш в него и енергия и време. Заслужава и да бъде опознат, защото е мъж, който е с морални ценности, а такива рядко се срещат в днешно време.”, предават от Хотнюаз.

С това обяснение шавливата актриса се опита да опрвдае поведението си. Влюбеният и ревнив габровец я изгони от стаята. А феновете коментират, че беше прав като й каза, че езика на тялото й казва едно, а тя прави друго!

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар