Данчо от Фермата окончателно зашлеви годеницата си: Влюбен съм в Даяна! (Актрисата го отсвири, бърка в гащите на Петър)

Данчо от Фермата окончателно зашлеви годеницата си: Влюбен съм в Даяна! (Актрисата го отсвири, бърка в гащите на Петър)
3 (60%) 3 votes

Данчо от Фермата заби поредния нож в гърба на годеницата си

Даяна Ханджиева даде воля на плътските си желания и ми разгорещен танц с пилота Петър бръкна в джоба на панталона му, а ръката й стигна доста навътре.

Постъпката на актрисата, която винаги изтъква своето добро възпитание и сдържаност, изненада много брюнета, който трябваше да отдалечи набързо от тялото си развилнялата се хубавица.

Данчо от Фермата Даяна Петър

Снимка: Клюки.нет

„В компанията на Петър се почувствах много красива, женствена и забавна. Хареса ми как флиртува – умело, ненатрапчиво, но не страхливо. Усетих, че му беше толкова толкова приятно, колкото и на мен. Ако се бяхме срещнали извън фермата, след края на вечерта щях да се прибера вкъщи, да сложа телефона до главата си и да чакам да ми пише. Петър приземи самолета си на най-точното летище в мен“, заяви палавата Ханджиева

Даяна предизвика ревността на Данчо като реши да отиде с Петър на мексиканска вечеря и габровецът за втори път призна публично, че е влюбен в звездата от „Скъпи наследници”. И по този начин окончателно заби нож в гърба на годеницата си, на която обеща да стои далеч от шавливата актриса.

Зрителите също се вдигнаха на бунт срещу разкрепостената Даяна. „Дано Мария да я избере за първи дуелист и да си ходи, че много омразна тая Даяна”, пише Христина Стамболова. „Даяна би трябвало да се насочи не към райската къща, а към психиатрична помощ. Жалко за красотата, образованието и интелекта й”, коментира Росица Миланова, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Данчо от Фермата окончателно зашлеви годеницата си: Влюбен съм в Даяна! (Актрисата го отсвири, бърка в гащите на Петър)”

  1. Снежана

    Ное. 20. 2020

    Стана страшно, едната прави масаж обяздвайки масажирания, другата се чуди кой ще я хареса, третата си ги сменя според настроението, че била свободна…..

    Reply to this comment

Добавете коментар