Данчо от Фермата към годеницата си: Ти си незабравима и неразделна част от живота ми! (Вижте как й се обясни на рождения й ден)

Данчо от Фермата към годеницата си: Ти си незабравима и неразделна част от живота ми! (Вижте как й се обясни на рождения й ден)
4 (80%) 1 vote

Габровският фокусник разкри какво се случва в живота му след Фермата

Данчо от Фермата най-после разкри какво се случва в личния му живот. Общинският съветник и фокусник от Габрово потвърди, че не е нито с Камелия, нито пък с актрисата Даяна Ханджиева.

Скоро певицата имаше рожден ден и Йордан Белев използва социалните мрежи да й честити празника. А от емоционалното му послание става ясно, че между него и годеницата му всичко е свършило.

Снимка: Хотнюз

Каквото и да става, каквото и да е било, винаги ще е незабравима и неразделна част от живота ми“, пише фокусникът. А с това послание потвърди, че съжалява за провала на дългогодишната си връзка. Но и дава пример как от два стола можеш да се озовеш на земята. Когато имаш слаби ангели.

Дани Белев показа още и снимки от купон с фермерите. На който демонстрира близки отношения с най-големия си съперник за сърцето на Даяна – пилота Петър, както и две от най-атрактивните фермерки Жанета и Антония. На фотосите няма и следа от красавицата Даяна, предават от Хотнюз.

Купонът на фермерите
Снимка: Хотнюз

40-годишният участник в риалити формата обаче продължава смело по пътя си напред. Той се записал студент въпреки, че не е в първа младост и показа студентската си книжка. С което получи адмирациите на феновете и проятелите си.

Дани Белева стана студент
Снимка: Хотнюз

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар