Дани Спартак от Hell’s Kitchen фалира (Победителят от първия сезон затвори заведението си заради пандемията)

Дани Спартак от Hell’s Kitchen фалира (Победителят от първия сезон затвори заведението си заради пандемията)
4 (80%) 2 votes

Дани Спартак обяви фалит

Заведението на големия победител от първия сезон на кулинарната надпревара „Хелс Китчън“ – Дани Спартак, фалира. Това стана ясно от публикация, която майстор-готвачът сподели в развлекателната платформа Инстаграм. С нея той обяви, че столичният му ресторант „Добра година“ затваря врати, пожелавайки успех в бъдещите начинания на доскорошния му екип.

Спартак отвори заведението си в началото на 2019 г. За съжаление кулинарният гуру не успя да задържи ресторанта – за по-малко от две години той претърпя ударен крах.

Дани Спартак

Снимка: Фейсбук

„Скъпи приятели, целият екип на ресторант „Добра година“ ви съобщава, че за жалост затворихме врати. Благодарим на всички, които бяха част от това кулинарно приключение. Надяваме се всяко ваше посещение да е било истинска наслада за сетивата. Пожелаваме ви здраве и до нови срещи“, пише Дани в официалната си страница.

В коментари Спартак отправя благодарности към хората, с които е работил. Неговите последователи не пропуснаха да изразят своята изненада и съжаление от взетото решение. До един, обаче, успяха да влязат в положението на шампиона от „Хелс Китчън“, засегнат от финансовата криза следствие на разпространението на COVID-19, пише „Телеграф“.

„Защо така? Бях почти редовен посетител“, „Не издържахте финансово ли? Гадна работа, не сте само вие, но всяко зло за добро. Една врата се затваря, за да се отвори друга“, „Кураж, време е за нещо ново“, гласят част от коментарите. В ситуацията едно остава сигурно – голямата награда, която грабна от шоуто в размер на 100 000 лева, стои в сметка, предназначена за образованието на сина му

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар