Дани Петканов и Алекс с най-щурия меден месец в Дубай (Вижте как се забавляват)

Гласувайте за статията

Дани Петканов и булката му щуреят на меден месец в Дубай, Лудият репортер сгази лука и на луксозната си почивка

Дани Петканов и новоизлюпената госпожа Петканова от няколко дни се подвизават в Дубай на меден месец. И както се сещате не всичко върви по мед и масло. А пребиваването на младоженците в скъпарската дестинация започна със скандал.

Лудия репортер, който е известен със своите шеги завел Алекс в тузарски търговски център. Там сред пълните рафтове със стоки младоженецът харесал една футболна топка. С която решил да изпробва футболните си умения. Но за беда я изпратил направо сред рафтовете със стоки. Настанал хаос в магазина защото прилежно подредените кутии се пръснали навсякъде заради неточния шут на Петканов.

Младоженците изобщо не се почувствали гузни. Напротив, започнали да се смеят и шегуват. Въпреки, че създали невиждана за Дубай безредица. Посетителите на търговския център приковали погледите си към нашенската ВИП двойка. А Дани и Алекс избухнали в неистов смях още по-силно, предават от hotarena.net.

Дали ще има последствие за Лудия репортер и неговата половинка все още не е ясно. Те от няколко дена са в екзотичната дестинация. Но още от самото начало си показаха рогата. Запознати разкриват, че младоженците ще останат в Дубай до края на месеца. С нетърпение ще очакваме да видим какви още други лудории ще извършат по време на най-лудия си меден месец.

Двамата пуснаха снимки в социалната мрежа, от които се вижда, че много се забавляват с щурите идеи на Дани Петканов.

Вижте още много снимки на Дани и Алекс в нашата галерия от медения им месец я Дубай!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар