Дани Петканов и Алекс с дом за 200 бона в пернишкия Бевърли Хилс (Вижте в какъв лукс се ширят)

Дани Петканов и Алекс с дом за 200 бона в пернишкия Бевърли Хилс (Вижте в какъв лукс се ширят)
5 (100%) 1 vote

Дани Петканов и Алекс се обзаведоха с кокетен дом,  младоженците пръснаха целия хонорар от ВИП Брадър за семейно гнездо

Дани Петканов и Алекс се нанесоха в къща-бижу. Новият им дом е не къде да е, а в „Делта Хил” наричан от всички пернишкия „Бевърли Хилс”.

В селището по американски тип най-евтините, но луксозни  къщи тръгват от 130 хиляди евро нагоре. А информацията, която се появи е, че младото семейство е броило за семейното си гнездо 200 хиляди лева. Точно толкова, колкото изкара по време на пребиваването си в Къщата на Големия брат.

В квартала на богатите живеят и други български знаменитости. Комшия на Лудия репортер и Алекс ще е не кой да е, а шоуменът Слави Трифонов. Наскоро се заговори, че още една звезда двойка се е уредила с дом в луксозното селища. А именно пресните влюбени Мариана Попова и новият й любим Веселин Плачков.

Бащата на Александра пръв се похвалил, че дъщеря му и зет му са новодомци.  Домът бил обзаведен напълно, но младите панирали доста подобрения. Ремонтите, обаче щели да са напролет.  До тогава ще ползват къщата с обзавеждането, с което са я купили.  От много инвестиции се нуждаел и дворът, който бил буренясал.  Специална фирма щяла да се заеме с озеленяването, тъй като мечтата на младата булка бил той да е като зелен килим с много цветя и  предимно ниска растителност, предават от Жълтите новини на pik.bg.

В луксозното си жилище семейство Петканови се подготвят да посрещната родителите си. Трите семейства до сега никога не са се срещали очи в очи. На пищна трапеза старите смятали да убедят децата си да сключат и църковен брак.

Когато неканени гости навестят био булката Aleksandra Petkanova 🙄🦊🌲

Публикувахте от Daniel Petkanov в 6 декември 2017 г.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар