Даниел Петканов съкруши Алекс Богданска: Избързахме със сватбата! (Вижте как й разби сърцето)

Даниел Петканов съкруши Алекс Богданска: Избързахме със сватбата! (Вижте как й разби сърцето)
2 (40%) 1 vote

Даниел Петканов разби сърцето на Алекс Богданска

Даниел Петканов се съгласи с Шеф Петров, че са избързали със сватбата с Алекс

Даниел Петканов съкруши Алекс Богданска! Само няколко дена след показната им ефирна сватба, репортерът се изметна и заяви, че действително не са помислили изцяло преди събитието. Думите му дойдоха след като Шеф Петров обяви, че от самото начало не е бил съгласен със случващото се, но си е замълчал.

„Не е редно така, без родители, набързо. Бях против тази сватба, но не посмях да кажа“, обяви готвачът. Думите му, естествено, нараниха Алекс. Но действията на съпруга й Петканов я довършиха.

Вместо да поиска обяснение от Петров за казаното, той скочи да го прегръща. И да му обяснява, че в думите му има смисъл.

„Така е, избързахме малко, но се обичаме“, взе да обяснява репортерът.

Даниел ПеткановТова му поведение съвсем съкрушиха манекенката и тя избухна в плач, задето Дани не я защити. Петканов се усети, че е сгафил и взе да й обяснява, че в крайна сметка е важно, че са направили каквото искат. И думите на останалите нямат значение.

Но въпреки видимото й нежелание, обяви, че ще продължи да се среща с Шеф Петров и извън шоуто, независимо на Алекс харесва ли й или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар