Дана Гарсия откри любовта 15 години след „Трима братя, три сестри“ (Вижте я днес)

Дана Гарсия откри любовта 15 години след „Трима братя, три сестри“ (Вижте я днес)
2 (40%) 1 vote

Дана Гарсия откри любовта в лицето на Иван Гонзалес

15 години бяха нужни, за да може Дана Гарсия да се реши да има деца и семейство. Актрисата от „Трима братя, три сестри“, най-после намери личното си щастие и в живота. След многобройни роли, няколко емоционални любовни авантюри с колеги, испанския журналист Иван Гонзалес успя да я спечели.

Колумбийската красавица минаваше за една от най-капризните и трудни за завладяване жени в Латинска Америка. Не един и двама нейни колеги признаваха, че е колкото красива, толкова и недостъпна. Самата Дана Гарсия споделяше, че предпочита личната си свобода, пред това да гледа деца и семейство. На 40 обаче, тя започна да променя възгледите си, а Иван успя да я убеди, че да имат дете ще е прекрасно.

„Когато отидох при лекаря си, той ме предупреди, че на моята възраст е трудно да се забременее. Бях много уплашена, че няма да се случи. Но забременях с лекота и после се роди Данте. Не съм предполагала, че цялото щастие на света може да се събере в една негова усмивка“, споделя развълнуваната актриса, пред laopinion.com.

На въпрос, защо с Иван още не са женени, въпреки че са заедно от години, тя със смях отговаря „Скъпо е“. След което обяснява, че в момента и двамата имат други приоритети, а освен това ценят много личната си свобода и затова не бързат да се венчават. „Във всяко друго отношение сме на една вълна, освен със сватбата“, откровена е актрисата. Но признава, че темата все пак е отворена за нея и любимият й, като някой ден може да решат да се оженят.

Дана Гарсия  откри щастието 15 години след сериала "Трима братя, три сестри" сн. Инстаграм

Дана Гарсия откри щастието 15 години след сериала „Трима братя, три сестри“ сн. Инстаграм

За майчинството Дана споделя, че е период изпълнен с приключения. Преди дни синът й дори я насинил в окото, заради което й се наложило да търси и лекар. „Не е от кротките и не разбира думата „Не“. В един момент дори си мислех да търся психолог. Но пък всеки миг с него е голямо приключение“, смее се красавицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар