Дама от класа ?!? Мария стана за резил на бизнес парти (Вижте я как върти кючеци по масите)

Гласувайте за статията

Мария удари дъното, уж се прави на дама с обноски, а показа поведение на кръчмарска певачка

Мария стана за резил на една от последните си изяви. Певицата бе поканена на бизнес парти да забавлява служителите. На сторито, което се появи в Инстаграм от купона стана ясно, че певицата заслужава да я наричат кръчмарска певачка.

Пайнерката, която на скоро обяви, че иска да се омъжи отново е снимана как върти мазни кючеци по масите. А разкрачената й поза, която е заела насред пълната трапеза с питиета едва ли ще съблазни някой отново да мине под венчило с нея. Няма мъж, който да пожелае да си има за съпруга такава като нея.

Мария върти кючеци по масите
Снимка: ПИК

Освен с разпуснатото поведение на корпоративния купон Мария не спря да се хвали и с новите си устни. Които са дело не на гримьора й, а на поредната й среща с пластичния хирург, предават от ПИК.

Мария лъсна с още по-гигантски джуки
Снимка: ПИК

Феновете са шашнати от гигантските й джуки. Които са наблъскани с огромно количество хиалурон. Те сравниха певицата с бг Барбито от Бургас Андреа Иванова, която плаши с визията си, след 16-та си операция.

А някои от по-критичните смятат, че в устата певицата е заприличала на ония пластмасови кукли, които се използват за секс и се продават по секс шоповете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар