Дама, а? Светлана Гущерова лъсна с подуто лице и рошава коса (Вижте я без фотошоп – Снимка)

Гласувайте за статията

Бившата плеймейтка ужаси с вида си, на живо няма нищо общо със снимките в Инстаграм

Светлана Гущерова стана обект на папарашки снимки. Уличните фотографи изловиха младата майка докато джитка по столичните магазини и по разкрасителните салони без предпазна маска.

Случайните минувачи едва ли биха разпознали в жената с разрошена коса и дрехи съвсем неглиже втората госпожа Гущерова. Облеклото на бившата плеймейтка изобощо на подхожда на изискана дама от сой на каквато блондинката обича да се прави, след като се омъжи за наследника на богаташката фамилия Гущерови.

Мадам Гущерова бе забелязана да се среща със своя дружка, с която проведе разговор набързо. А после  се отправи към магазин за белгийски шоколад. От който излезе с бутилка вино в ръка и някакви сладки изкушения.

Госпожа Гущерова шашна с неугледен вид
Снимка: Хотарена/Бълагрия днес

На феновете на Светлана Гущерова направи впечатление, че на снимките в социалната мрежа моделката изглежда винаги добре гримирана и издокарана. А в действителност е доста зле облечена, макар тоалетите й да са маркови, предават от hotarena.net.

Дама коментира вида й като казва: „Нищо общо с “излъсканият” образ от снимките в инстаграм. Не знам защо такива парцалани като нея си мислят, че като облекат скъпи дрехи, целите щамповани с името на бранда и лишени от всякакъв естестически вкус, стават много high end. Според мен тази е толкова болна в мозъка колкото дружката й Мона Валериева. „, а друга добавя: „Християн от 2 жени ни една не можа да научи как да се облича… Толкова пари на вятъра…”

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар