Давид на Джулиана Гани стана на три месеца (Вижте колко порасна мъникът – Снимки)

Гласувайте за статията

Бебето на Джулиана Гани навърши 3 месеца, моделката призна, че той е целия й свят

Джулиана Гани празнува три месеца от раждането на Давид. Силиконовата красавица се похвали в социалната мрежа със снимки на тримесечния си мъник. Който очарова последователите на пловдивчанката с чаровната си усмивка.

Давид на Джулиана Гани на три месеца е истински бонбон
Снимки: Инстаграм

Младата майка, която по време на бременността си качи само някакви си 7 килограма съобщи на феновете си, че е дала живот на момченцето си на 28 години. Бебето се родило в столична клиника на 31.12 2019 г. сутринта в 8 часа и 37 минути. Размерите му  били перфектно за момче –  3950 г и дължина 50 см.

Ето какъв подарък получи Давиид на Джулката за празника си
Снимка: Инстаграм

Джулката пусна и снимка, на която позира с уникален подарък за Давид от известна фирма за живи цветя. С черни рози е изписано името на сина й, което изпъква на бял фон сред множество от бели такива.

Моделката написа към снимката, че Давид е шепа човече, а всъщност е целият й свят. Тя благодари на феновете си, които засипаха малкия сладур и родителите му с хиляди хубави пожелания: „Некa Господ го Зaкриля Имa Прекрaсно Нaбожно Име Некa нaшия Бог Здрaве винaги дa му дaвa Aмин Слaвa нa Исус Aмин❤❤🙏”, „Да е жив и здрав Давид! 💖💖💖Честити 3 месеца на прекрасното детенце 💕!”, пишат те.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар