Гюлсерен от „Твоят мой живот“ припадна на сцената (Какво се случва с Нюргюл Йешилчай? )

Гласувайте за статията

Нюргюл Йешилчай от „Твоят мой живот“ припадна на сцената

Звездата от „Кьосем: Великолепният век“ и „Твоят мой живот“ – Нюргюл Йешилчай предизвика невероятна суматоха в театър в Истанбул. Известната актриса припадна на сцената по време на постановка, при това още в първите минути след старта на пиесата.

Звездата трябвало да играе
Нюргюл, която споделя главните роли с колежката си Афра Сарачоглу, трябвало да си партнира с нея в пиесата „Една нощ в бара“. Но припаднала на сцената минути след старта на постановката.

Йешилчай изплашила сериозно феновете си, но за щастие от екипа на продукцията реагирали бързо. Те изнесли моментално актрисата от подиума и извикали линейка, за да я настанят в болница.

Според първоначална информация звездата е припаднала, защото й е паднало кръвното. От екипа на актрисата съобщиха, че причината е интензивният й график.

Самата Нюргюл по-късно уведоми феновете си, че се чувства добре и няма сериозни здравословни проблеми, просто е била изтощена. Актрисата обаче споделя, че неотдавна е претърпяла по-сериозен инцидент – катастрофирала е докато е била на снимките на сериала „До последен дъх“.

„Известно време бях в болница заради шевовете по брадичката и устните. Белезите ще останат по лицето ми още известно време“, споделя тя.

Нюргюл Йешилчай припадна на сцената сн. Интернет

Нюргюл Йешилчай припадна на сцената сн. Интернет

В момента за звездата се грижи партньорът й в живота Неджати Коджабай и синът й Осман Неджат Йозер.

Актрисата обяви, че е била преуморена сн. Инстаграм

Актрисата обяви, че е била преуморена сн. Инстаграм

 

Източник: ntv.com.tr

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар