Гъмзата с глоба и низвергнат (ВИЖ РАЗВРЪЗКАТА!)

Скандалът със самоволните изяви на Гъмзата по Нова година няма да се размине само с обясненията му пред Слави Трифонов!

Слави е суров с Гъмзата!

Топ музикантът ще трябва да понесе последствията от това, че е нарушил правилата на солидарност в бенда и не е внесъл в продуцентската каса процент от дохода си, получен на частно парти. Както kliuki.net писа, позовавайки се на HotArena.net, Дългия побеснял от тази новина. Йордан Йорданов-Гъмзата е сред хората, които Слави открито толерира заради безспорни професионални качества: той свири виртуозно, пее не по-зле от елитните звезди на фолка и композира точната, продаваема музика.
Всичко това е било изместено на втори план, след като Слави научил как любимецът му е постъпил с един от празничните си хонорари. Първата реакция на Трифонов била да уволни Гъмзата. Очевидно преглъщайки яда и огорчението си, малко по-късно той решил да не се лишава от ценния кадър, но да го сложи на мястото му по най-категоричен начин.
Слави не реагирал с омекване на обясненията, че Гъмзата е свирил на приятели без пари и за никакъв укрит доход не може да става дума. Погледнал го смразяващо и наредил да си плати глобата, каквато имало предвидена за подобни отклонения. По-сериозните последици тепърва ще си проличат, тъй като с реалната си /или мнима/ постъпка Данчо изпада в немилост. Известно е, че между него и Годжи има скрито съперничество за лансиране на авторски песни, в което Гъмзата до момента води по точки. “Принос” за това има и самият Годжи, чийто остър език нерядко дразни Дългия извън сценария. Очевидно Слави е в състояние да понесе по-леко хапливите думи, отколкото финансовите ухапвания! Гъмзата ще бъде низвергнат, прогнозират форумци. Критици на Слави не пропускат да отбележат, че поведението му е безобразно и че музикантите не са му крепостни селяни, че да се отнася с тях по този начин!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.