Гущеров цакал 20 бона за Светлана в Биг Брадър (Василева с тайно инфо за договорите на съквартирантите)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров е осигурил комфорт за себе си и Светлана срещу петцифрена сума!

Милионерският наследник Християн Гущеров е сключил тайна договорка с продуцентите на Биг Брадър. Изненадващо за всички, неговата нова изгора Светлана Василева стана част от най-скандалния подбор съквартиранти в историята на шоуто. Тя влезе със заявката да се покаже в нова светлина.

Да, обаче, зрителите на Биг Брадър почти не могат да я забележат! От началото на сезона тя само веднъж рози сълзи и веднъж скочи срещу Луна. А през цялото останало време минава някак между капките на монтажа и вниманието на Големия брат. Това нямаше как да остане незабелязано, а истината причина лъсна наяве.

Оказва се, че като любима на Гущеров, Светлана Василева се ползва със специални привилегии. И в случая не говорим да й доставят храна или да се среща с гримьора и фризьора си през ден. Християн е успял да й осигури достъп до договорите на останалите участници. Дори самата тя се издаде пред другите, че е така. Действие, което е напълно недопустимо по принцип.

Но не същите правила важат, когато играе парата! Според запознати, милионерският наследник е цакал цели 20 бона на продуцентите, за да лъсне неговата любима плеймейтка в най-добрата си светлина. Тъй като тя няма с какво да изпъкне, освен с визия, често я виждаме да се разхожда по бельо или с марковите си дрешки и официален грим и прическа.

Забележимо за всички е, че Светлана остава извън главното действие в Къщата и се забелязва тенденциозност към нейния образ. Така поне ако няма за какво да я похвалят, няма да я плюят, че се е изложила с нулеви познания по география, например, пише hotarena.net.

Гущеров олекна с 20 бона заради Светлана

Гущеров олекна с 20 бона заради Светлана

Има и една друга част от сделката между Василева, Гущеров и Големия брат. Надали до края на сезона ще видим сцена, в която красавицата да споменава името на своя любим. Християн е заявил, че не иска по никакъв начин да бъде замесван в този цирк. Покорната Светлана, разбира се, ще изпълни заръката му. А дали 20-те бона са били достатъчни, за д ай купят и победата, ще разберем скоро!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар