Гущеров си харесал Светлана от корицата на Плейбой (Вижте как я е свалил – Личен разказ)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров си заплюл Светлана след като я видял на корицата на мъжкото списание

Светлана Василева, която по настоящем носи фамилията на съпруга си – Гущерова, разказа как всъщност са се запознали с Християн.

Историята била забранена за публично достояние, но плеймейтката я разказа без да иска по време на участието си в „Черешката на тортата“.

Сексбомбата сподели с гостите си, че с Християн Гущеров се срещнали за първи път в популярно столично заведение. Той я гледал през цялата вечер, макар с днешна дата да отрича пред нея това.

християн Гущеров и Светлана

Снимка: Инстаграм

„Аз не съм от жените, които ще гледат някой мъж цяла вечер, за да му покажат, че го харесват. Това не ми е в стила“, категорична бе плейбойката, като по този начин поясни, че всъщност това е направил бизнесмена към нея.

Въпросната вечер обаче Хриси (както галено го нарича тя), така и не направил първата крачка, а на по-късен етап след като Василева се появила на корицата на мъжката библия „Плейбой“ у нас, той не се въздържал и почнал да търси начини да се запознае с любимката си.

„Чрез наш общ приятел се запознахме на един купон. Не очаквах, че ще се появи с него, но от тогава почнахме да излизаме и ни се получи връзката“, разясни още Светлето, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар