Гущеров пръсна 20 бона за тунинг на Светлана Василева (+ Пълен списък на корекциите й)

Гласувайте за статията

Светлана Василева смуче редовно пачки за разкрасяване, Гущеров не се скъпи и пръсна 20 бона за процедури

Гущеров дава мило и драго за красотата на половинката си. Той  потвърждава максимата, че няма грозни жени, а има бедни мъже. Само за да поддържа лицето си прясната родилка е попиляла 20 бона на богаташа. Да не говорим, че освен за разкрасяване бившата плеймейтка пръска пари и за извайване на тялото.

Снимка: Инстаграм

Новата госпожа Гущерова сама оповести на какви процедури се подлага и на колко време ги прави. На всеки шест месеца моделката си скулптурира лицето с филъри. Които й придават формата, с която я виждаме напоследък.

Снимка: Инстаграм

Тази процедура била любима на Светлана. Защото така поддържала във форма скулите си, брадичката и долния си контур на лицето. На всеки шест месеца когато я правела плащала по 1200 лева. За периода от две години, през който живее с Гущеров е отънила джоба му с 5 хилядарки.

Нови 10 хиляди са отишли за корекция на нослето на младата майка. Не е ясно дали обаче само веднъж е коригиран обонятелния и орган. Така, че може още пари да са потънали за корекции.

Християн Гущеров се бръква и за устните на любимата си. Тя много държи на тях и на всеки шест месеца ги пълни с хиалурон. Като за всяка една процедура плаща по 600 лева. За миглите пък й са пък отишли по 3600 лева за всяка година.

Да включим и вампирския лифтинг, на който се е подлагала Светлана. Но трябва да признаем, че по време на бременността и сега докато кърми е преустановила разкрасителните процедури за да не навреди на дъщричката си, предават от show.blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар