Гущеров затвори Светлана в италиански манастир (Вижте как копира медения си месец с Мария)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров скри Светлана в италиански манастир, младоженците се уединиха за медения си месец

Християн Гущеров и неговата втора съпруга, които се врекоха във вечна вярност на пищна церемония на 12 юли са избрали пълно уединение за медения си месец.

Двойката е отседнала в интересен и супер луксозен хотел в Милано името, на който е Four Seasons Hotel Milano. Интересен факт за него е, че се намира в италиански манастир от 15 век. И предлага на гостите си всевъзможни глезотии. Но е и в голяма близост до търговския район на града.

Хотел Four Seasons Hotel Milano

Влюбените са избрали усамотение. От снимките, които прясната госпожа Гущерова пуска в социалната мрежа се вижда, че вместо с младоженеца да се хранят в ресторанта използват услугите на румсървис.

Снимка: ПИК

Директно в луксозната им стая, където консумират брака си са им сервирали храната. Която се състои от пресни бъркани яйца с бекон, пюре от картофи, мъфини, овесени ядки и топли кроасани. На отрупаната с деликатеси маса се мъдри и брой на един от най-известните американски вестници „Ню Йорк таймс”. В който Светлана едва ли ще намери интересно четиво. Но съпругът й бизнесмен следи макар и на почивка неща, касаещи бизнеса му, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

Тези, които помнят виждат, че медения месец на младото семейство досущ повтаря медения месец на милионера с първата му съпруга фолк певицата Мария. И тогава младоженците обикаляха Европа и Италия. Но сега вместо да вдигат шум около себе си и да посещават по известни места предпочитат пълното уединение.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар