Гущеров води Светлана Василева във Венеция за Св. Валентин (Вижте колко са влюбени)

Гласувайте за статията

Гущеров и Светлана Василева във Венеция за деня на влюбените, показаха колко се обичат

Гущеров подари на Светлана Василева невероятно преживяване за Св. Валентин. Богаташът заведе любимата си във Венеция- градът на любовта.

Бившата плеймейтка, която сега е щастлива съпруга и майка сподели в социалната мрежа нова снимка от незабравимото си преживяване на празника. Тя е известна с това, че не показва често семейството си, но този път направи изключение.

Светлана и Християн по-влюбени от всякога
Снимка: Инстаграм

Към фотото, на което са се щракнали с Християн на гондола в романтична Венеция бившата моделка написа любовно послание към своя любим: „Happy Valentine’s Love ♥️I love You @hristian_gushterov”. А той и отвърна: „ Love you more❤️❤️❤️”

Снимката на влюбените за нула време събра хиляди харесвания. Феновете им пожелават да се обичат и винаги да са така влюбени като им казват, че двамата си отиват и имат прекрасно семейство.

veronik_vallentin й пише: „Доживяхме да видим една прекрасна твоя снимка! Всички други, които ежедневно наблюдаваме не струват пред тази. Честит празник!”

В сторито на Светлана се появиха още снимки от празника на влюбените. С които се похвали как са празнували с Християн Гущеров Св. Валентин. Вижте и тях!

Снимки: Инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар