Грубо! Меган Маркъл унижи кралицата на рождения й ден (Вижте как я скастри Хари)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл оскърби кралицата на рождения й ден, Хари я скастри публично

Меган Маркъл за първи път усети на гърба си гнева на принц Хари. Той за първи път й се скара публично и то на балкона на Бъкингамския дворец. Кавгата на кралската двойка стана достояние на множеството, събрало се да поздрави Елизабет II за рождения й ден.

Снимка: Блиц

А поводът за Хари да скръцне със зъби на младата майка бе нейното неуважение към монарха и към изпълнението на националния химн, предават от blitz.bg.

Снимка: Блиц

Разсеяната херцогиня не млъкна когато прозвуча музиката на „Господ да пази кралицата”, а продължи весело да си бъбри. Тя не се усети да замълчи и да застане почтително и мирно на мястото си. С което изкара нервите на херцога на Съсекс.

Хари веднага я скастри като според специалисти, които разчитат казаното по устните принцът изсъскал през зъби „Обърни се”. Това се вижда по неговото ледено изражение на лицето. Който иначе е познат като голям веселяк. Но сега е прекалено недоволен от държанието на половинката си. Която обижда и унизява баба му кралица Елизабет.

А Меган сякаш порязана от думите на любимия се обръща и застава чинно. Но по лицето й се чете огорчение и за малко сълзите й да шурнат.

Вижте във видеото как Хари се скара публично на Меган и то пред всички!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар