Грубо! Изхвърлили Алекс Сърчаджиева от „Игри на волята“, била дебела и грозна (Всичко за унижението)

Гласувайте за статията

Лъсна истината за уволнението на Алекс Сърчаджиева от „Игри на волята“

Актрисата Алекс Сърчаджиева, която преди година бе свалена от Нова телевизия, никога не е споделяла гласно каква е причината да си тръгне от медията. Въпреки, че беше едно от наложените лица най-вече като водеща на „ВИП Брадър“ с Ники Кънчев, изненадващо не оглави втория сезон на риалити формата „Игри на волята“. Мястото й зае нейната по-млада колежка Ралица Паскалева в комплект с Димо Алексиев.

И докато неочакваната смяна предположи, че продуцентите просто са искали промяна, с днешна дата едно от действащите лица зад проекта изригна доста бурно с признанието си. Продуценът на „Големия брат“ Радо Тушев, който беше познат и като гласът зад кадър в същото риалити, изнесе интересни факти в социалната мрежа. И макар дълго време да се смяташе, че именно той е направил новия кастинг, думите му изненадаха всички запознати със ситуацията. Ето какво написа Тушев: „Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота.

алекс сърчаджиева игри на волята

Снимка: Фейсбук

Той обикновено се отнася с нея безобразно. Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък. Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само. Обичам те, грозна и дебела моя! Ти си най-добрата!“

Грозната истина лъсна и показа как актрисата е била жестоко поругана, обиждана и овиквана. Думите на Тушев предизвикаха и други въпроси. Като този дали той и Нико Тупарев, с когото работят от години ще продължат в екип. Двамата направиха едни от най-успешните формати излъчвани в ефира като „Биг Брадър“, „Вип Брадър“, „Хелс Китчън“ и „Черешката на тортата“. Проверка на HotNews.bg показва, че в момента има обявен кастинг за нов сезон на „Игри на волята“, което предполага, че ако Тушев и Тупарев работят заедно, то едва ли ще има такава ответна реакция от страна на първия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар