Грубо! Бременната Поли Генова се налива с вино дни преди раждането (Вижте как нехае за бебето – Папарашки кадри)

Гласувайте за статията

Бременната Поли Генова се налива с вино, на певицата не й пука за бебето

Поли Генова, която е бременна в деветия месец и се очаква всеки момент да роди първото си дете бе засечена да посяга към чашката. Певицата сякаш нехае за бъдещия си наследник и папараци я щракнаха в компания с приятелки да пие червено вино.

Снимка: ПИК

Явно блондинката не се притеснява от големия си корем и не се лишава от някои забавления. Които са забранени на жени в нейното положение. Някои от гостите във въпросното заведение където поп звездата бе на раздумка с дружките си я разпознаха и я упрекнаха за необмисленото й поведение.

Според специалистите даже и една чаша изпита по време на деветте месеца може да навреди непоправимо на бебето. Макар други да твърдят, че в малки количества виното може да е полезно. Но като цяло съветват бременните да се въздържат дори от капка алкохол.

Снимка: ПИК

Иначе музикалната звезда бе в заложила на дрехи неглиже. Нямаше и капка грим по лицето си. Но сякаш майчинството я разкрасява. Само, чв поведението й бе твърде нелепо. Никак не е приятна гледка да се види жена с бременно коремче да се черпи с алкохол и то по обяд.

Говори се, че Поли Генова и нейният холандки възлюбен Джоузеф очакват да им се роди момченце. Бременността й не била планирана, но за сметка на това желана. Бившата менторка от „Гласът на България” споделя, че се чувства много щастлива задето таткото на детето й се съгласил да дойде в България и да живее с нея, предават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар