Грубо! Анджелина Джоли и Дженифър Анистън заедно на една сцена! (Всичко за недомислицата)

Грубо! Анджелина Джоли и Дженифър Анистън заедно на една сцена! (Всичко за недомислицата)
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли и Дженифър Анистън ще трябва да поделят една сцена, въпреки, че не могат да се гледат

Анджелина Джоли и Дженифър Анистън ще се изправят на една сцена! Звездата от „Приятели“ и жената, която й отне Брад Пит, ще трябва да присъстват заедно на тазгодишното раздаване на статуетките „Златен глобус“. Въпреки, че не могат да се гледат.

Изненадващо двете актриси са се съгласили да дишат един и същи въздух в една и съща зала, но организаторите отсега са категорични, че ще ги сложат да стоят далече една от друга. Сега остава въпросът дали самият Брад ще рискува да се появи в тази напрегната обстановка.

Анджелина Джоли и Дженифър АнистънАктьорът и двете му бивши са сред звездите, които избягват скандалите и излишната светлина на прожекторите, така че е твърде вероятно да пропусне голямото кино събитие, коментират хора от организацията на наградите. И все пак, ако реши да дойде, до коя от екссъпругите си ще гравитира?

„Личните отношения между знаменитостите винаги се взимат под внимание при подредбата на местата. Имало е години, в които главни звезди се виждат за пръв път след скандални раздели и се налага да ги позиционираме в двата края на залата.

За нас винаги е било стресиращо да имаме Дженифър Анистън, Брад Пит и Анджелина Джоли в една зала и тази година се чудим дали той изобщо ще се появи и как ще реагира майката на децата му на това. Би било добро шоу за публиката, но не и за бившите му“, коментира пред австралийския Vogue Джени Кони, която отговаря за подредбата на местата на тазгодишните филмови награди „Златен глобус“, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар