Гротеска! Цоньо от Фермата се къпе без дрехи с три мацки (Вижте какъв цирк спретна – Снимки)

Гласувайте за статията

Добродушният чичак сбъдна еротичните си фантазии с три голи красавици и стана за смях

Цоньо от Фермата, който за сега се очертава като най-големия зевзек в шоуто сбъдна най-еротичния си блян да е заедно наведнъж  с три жени, и то не какви, а голи красавици.

Дебеличкият шофьор спретна истински цирк като лъсна гол до кръста с голям корем и насапунисан добре, като си взе душ в импровизирана баня. Компания му направиха по бански три от най-атрактивните фермерки на шоуто.

Шофьорът спретна голям цирк сред три голи красавици
Снимки: Блиц

Заобиколен от Теодора, футболната съпруга, Деси, върла защитничка на животните и най-голямата красавица на стопанството Лора, Цоньо се изкъпа под открито небе.

Веселякът застена от удоволствие и се провикна да го чуят всички: „Еха, че е хубаво тъй!“, докато едната красавица му поливаше гърба. След края на банята скромния уж човечец джентълменски отправи благодарности на дамите и чинно се зае да си върши останалите задачи.

В риалити формата Цоньо се прочу още от първия ден с канското си хъркане, което прилича на вой на койот, но и с отличните си умния в кухнята, предават от show.blitz.bg.

Но въпреки цирка, който спретна и мнението на, че прилича на гротеска с това шкембе сред сочните красавици, останалите мъже от Фермата му завидяха за импровизираната баня.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар