Грозно! Цвети от Фермата след като се целува с Виктор: Пламен ми е топа на топа, ама не ми обърна внимание!

Грозно! Цвети от Фермата след като се целува с Виктор: Пламен ми е топа на топа, ама не ми обърна внимание!
1 (20%) 1 vote

Цвети от Фермата обяви, че ще се пробва с Виктор, понеже Пламен не й обърнал внимание

След като седмици наред се гледаха влюбено и се прегръщаха край печката, двама от участниците във „Фермата“ най-накрая свалиха задръжките. Строителят Виктор и бившата стюардеса Цвети се целунаха страстно пред очите на останалите риалити герои, които озвучиха интимния момент с дюдюкания и аплодисменти.

До романтичната сцена се стигна, след като барманът Ивайло провокира Виктор да влезе в ролята на изпечен сваляч и да покаже чувствата си към красавицата. Докато строителят се колебаеше какво точно да направи, Цвети се приближи към него и първа го целуна. Вдъхновен от смелостта й, Виктор се хвърли обратно към нея, притисна я в прегръдките си и я целува дълго и отдадено като в холивудски филм. „Колко е чиста тази любов! Всичко е толкова истинско! Все едно и двамата са деца, които за първи път преживяват това чувство“, коментира развълнувано Лора, най-младата участничка в риалитито.

Цвети от Фермата и Виктор

Снимка: бТВ

След като влезе във „Фермата“ и срещна напетата стюардеса, гайдарят не може да скрие чувствата си вече 30 дни. „Направо не издържам! Цвети е много чаровна и кокетна. Невинната й непохватност така сексапилно се вписва в стопанството“, разнежи се младият мъж, явно забравил за приятелката си. „Олеле, ти си влюбен!“, разконспирира го бизнесменът Пламен в първите дни на октомври.

Друг е въпросът, че самата Цвети май само си играе с него. Малко след целувката им, тя обяви пред Мартина, че всъщност Пламен й харесва много повече. „Той ми е топа на топа“, заяви стюардесата. Обаче не й обърнал внимание, затова се насочила към Виктор. „Ще го видим, ако се държи както трябва, може да му дам шанс“, нахално заяви Цвети.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Грозно! Цвети от Фермата след като се целува с Виктор: Пламен ми е топа на топа, ама не ми обърна внимание!”

 1. Фен

  окт. 26. 2021

  Толкова грозно изказване, дано стигне до Виктор…

  Reply to this comment
 2. Цветето

  окт. 27. 2021

  е една уникална лигла и глезла. Виктор да бяга от тази фукла.

  Reply to this comment

Добавете коментар