Грозно! Тризначката Надежда плюе по Любов и детето й: Помаци! С малко помаче (Вижте как я обижда)

Гласувайте за статията

Тризначките Вяра и Надежда не спира да плюят по сестра си Любов

Отношенията на най-известните тризначки в България – Вяра, Надежда и Любов, които добиха популярност покрай участието си преди години в риалити формата „Биг Брадър“ днес са направо на нож.

Потресаващият обрат в отношенията им изуми всички в социалната мрежа, където най-често се случват скандалните словесни атаки. „Помаче“ – така тризначката Надежда нарича своята 1-годишна племенница. „Помаците ще представят помачето в Рим… Моля се на Господ за тях – каква агресия са“, продължава коментара си за почивката на сестра си Любов и семейството й в Италия Надежда.

тризначките вяра, надежда и любов

Снимка: Инстаграм

Не е ясно кого от двамата Хоуп Станчева (както вече се нарича Надежда, б.а.) визира като българо-мохамеданин – сестра си или мъжът й, имайки предвид, че самата тя счита себе си за осиновена и нечистокръвна тризначка, пише Блиц.

„Гадни проститутки от „Люлин“… Дошли тук, в Лондон, да ме тормозят! Ще ви побъркам долни вещици!!! Този път ще ги изгоря живи и никой няма да ме съди…“, продължава с ругатните в социалната мрежа Надежда, а думите й са насочени към майка и дъщеря от България, които й предложили подслон в Лондон, но впоследствие й искали голяма сума за наем. Сагата с тризначките прилича досущ на латино сериал, но от най-абсурдните.

Докато Вяра и Надежда все още живеят в църква и спят на земята, сестра им Любов се радва на охолство заедно с мъжа си и 1-годишната си дъщеря, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар