Грозно! Слави и Рачков се гаврят с Алекс Раева: Роди, за да излезе и от нея човек! (Вижте как Дългия унижава бившата си)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов се подигра грозно на Алекс Раева, с която имаха афера преди години

Грозна гавра с бившата си колежка Алекс Раева, която наскоро стана майка, спретна Димитър Рачков в шоуто на Слави Трифонов. Двамата си поговориха за бившите приятелки, като Дългият се поинтересува какво прави Мария Игнатова.

Рачков обаче не му остана длъжен и веднага отвори дума за една от бившите на Слави Алекс Раева. Hotnews.bg припомня, че двамата изживяха афера преди близо 15 години, а според вестникарски публикации певицата дори правила аборт от него. Днес Алекс е майка на няколко месечна дъщеричка и това стана повод Рачков да се пошегува много дебелашки с нея.

Слави Трифонов Алекс Раева

Снимка: ХотНюз

”Алекс Раева роди, само за да покаже, че и от нея може да излезе човек”, изстреля водещият на „Като две капки вода”. Той продължи да се бъзика с изпълнителката като попита Трифонов колко клипа й е направил.

Слави призна, че в неговата фирма Раева е снимала един-единствен клип, а Рачков подметна:”Вместо да си го пее цял живот, тя реши водеща на „Х Фактор” да става”. Слави се хилеше доволно по време на смешките, макар че накрая смутолеви, че помолил подобни бъзици да няма в предаването му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Грозно! Слави и Рачков се гаврят с Алекс Раева: Роди, за да излезе и от нея човек! (Вижте как Дългия унижава бившата си)”

 1. Надя Делчева

  февр. 01. 2020

  И много пари да имаш простащината /щом е в гените ти/ все ще „блести”на челото ти.
  Сноби са и двамата.
  Това да се показва като пример колко жалък и нищожен може да бъде някой за пари.

  Reply to this comment

Добавете коментар