Грозно! Принц Хари печели от смъртта на Даяна (Продаде мъката си за 1 млн долара – Скандални подробности)

Гласувайте за статията

Принц Хари се продаде за 1 млн долара, журналист му скочи, че търгува със смъртта на Даяна

Принц Хари бе сринат с унищожителен коментар от известния американско-британски журналист Пиърс Морган. Който го обвини, че използва мъката си за търговски цели.

Гневната нападка срещу херцога на Съсекс бе по повод изказването на принца по време на срещата на върха, организирана от банка JPMorgan в Маями. Водещият заяви, че Хари е получил колосален хонорар от 1 милион долара за речта за психичното си здраве. И наистина принцът обясни как е оцелял след смъртта на Даяна както и за терапията, на която е ходил за да се справи с психичната си травма.

Журналистът Пиърс Морган нападна принц Хари
Колаж: kliuki.net

Пиърс Морган критикува съпругът на Меган Маркъл в колонката си в „Дейли Мейл” където написа, че е непочтено да използва смъртта на майка си за да спечели много пари. „Всъщност Хари не говори за нищо друго в последно време, като постоянно споделя публично за борбата с мъката си. Макар от тогава да са минали 23 години.“

Журналистът обяснява своята гледна точка с думите: „Разбирам колко е трудно да преживеем загубата на любим човек, особено в млада възраст. Но това се случва на милиони хора. Самият аз съм останал без баща на 1 годинка.”, пише graziamagazine.ru.

„Има голяма разлика в това когато говорим за проблемите с психичното здраве пред обществото и когато го правим и то срещу голям хонорар пред супер богати банкери, политици и световни знаменитости”, допълва Пиърс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар