Грозно! Преслава отказва снимки с фенове, насъсква Павел срещу тях (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Преслава отговори с ругатни и обиди на желанието на фен да се снима с нея

Грозна сценка се разиграла по време и след участието на Преслава в столично заведение през уикенда. Певицата се агресирала срещу неин почитател, като насъскала и своя любим Павел. Ловецът на автографи Христо Могилански поискал снимка от изпълнителката, но нейната реакция го учудила, защото при другите им срещи певицата се държала доста по-земно.

Този път обаче в отговор получил ругатни и обиди. „В хороскопа ти пише, че днес не ти е ден”, отсякла пайнерката според думите на фена, който разказа за случилото се в имейл до редакцията ни.

Преслава

Снимка: ХотНюз

Разправията им се пренесла и след участието – пред заведението. Тогава Павел се „нахвърлил с юмруци да раздава правосъдие“ пред погледите на Христо и неговата компания, които изпаднали в шок от случващото се. Обидите и ругатните продължили със заплахи за физическа саморазправа, твърди Христо.

Петимата охрани от заведението едва удържали разбеснелия се Павел. Това не е първия случай на саморазправа на Павел с фенове на добричлийката. Преди 2 години мъжът й посегнал на фен, защото поискал снимка от любимката си, а преди година в гаражите на зала Колодрума в Пловдив сритал друг почитател и дори му счупил мобилния телефон предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар