Грозно! Мис България Радинела Чушева върти гьобеци полугола на плажа (Вижте как се излага)

Гласувайте за статията

Радинела Чушева петни грозно титлата Мис България с вулгарното си поведение

Актуалната носителка на „Мис България” Радинела Чушева скандализира социалните мрежи с вулгарни снимки и видеа, с които се излага по брутален начин.

Скандалната миска без свян показва задните си части, облечена в изрязан бански костюм, който не оставя нищо на въображението. Тя развъртя някакъв танц, който повече напомняше на гьобек полугола на плажа, като с охота демонстрираше именно Д-то си. А в социалните мрежи й се подиграват и твърдо отказват да повярват, че конкурсът за красота е паднал толкова ниско с подобни участници като Чушева.

Радинела Чушева

Снимка: Инстаграм

„Как може една Мис България да се държи по този вулгарен начин. Да си се беше явила на конкурса Мис Плеймейт – за там става. Жалко за предишните носителки на короната, сигурно се изяждат отвътре при гледката от последните години“, пишат в интернет.

Целият профил на Радинела Чушева в Инстаграм е пълен с вулгарни снимки, крайно недостойни за носителка на толкова престижна корона. А като си спомним преди години, когато на Теодора Бургазлиева й отнеха титлата след голи снимки, направени естетично и то преди да я обявяват за най-красивата българка.

Новата ни миска досега не блесна с някаква кауза, към каквито се стремяха предшественичките й, а подпомага за опростачването на подрастващото поколение и ясно показва на жените, че с голотия могат да пробият навсякъде, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар