Грозно! Меган и Хари отсвириха юбилея на чичо му (Актрисата не може да понася принц Андрю – Подробности)

Гласувайте за статията

Меган и Хари са отказали да присъстват на рождения ден на чичо му

Хари и Меган са постигнали нови измерения в неадекватното си поведение – те са отказали покана на кралицата за юбилея на принц Андрю. Семейната сбирка за рожден ден № 60 на чичото е на 19 февруари.

Но вече се разчу, че точно тогава племенникът и съпругата му имали ангажимент в Канада. А точно сега – след скандала около приятелството на Андрю със самоубилия се сексуален маниак Джефри Епштейн – фамилията би трябвало да демонстрира своята сплотеност.

Меган и Хари

Снимка: Блиц

Но Меган категорично отхвърлила идеята на мъжа си да прелети океана заради чичо му, когото тя хич не долюбвала. Говори се, че Маркъл често падала жертва на острия език, с който Андрю откровено иронизирал плебейския й произход. Но за да запазят добрия династичен тон, Хари и Меркан щели да изпратят видеопослание на юбиляра със сърдечни поздравления. Според кралските коментатори Андрю хич няма и да страда от отсъствие на херцозите Съсекс, пише standartnews.com.

В Лондон се говори и още нещо – че първоначалната идея на кралицата била да организира грандиозен прием, но след проблемите, които последваха случая „Епштейн“, Нейно величество е избрала по-кротък вариант на купон.

Междувременно стана ясно, че Хари и Меган планират пътешествие до Лондон в началото на март, когато се канят да посетят служба в Уестминстърското абатство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар