Грозно! Меган и Хари излъгаха, че кръщават дъщеря си Лилибет (Вижте как се казва бебето по документи)

Грозно! Меган и Хари излъгаха, че кръщават дъщеря си Лилибет (Вижте как се казва бебето по документи)
5 (100%) 1 vote

Лилибет ли? Името на дъщерята на херцозите се оказа друго по документи

Меган и Хари се оказаха отново в окото на скандала. Херцозите измамили грозно целия свят като обявиха публично, че новородената им дъщеричка е кръстена на кралицата Лилибет.

Британците приветстваха факта, че новото кралско бебе ще носи името на прабаба си Елизабет и това на майката на Уилям  и Хари – Даяна.

Разследващи журналисти обаче откриха, че това не е така. Явно херцозите са използвали детския прякор на кралицата да спечелят симпатиите както на монарха, така и на обществеността, след като след интервюто им с Опра Унифри, отношенията им с кралската фамилия се влошиха.

В САЩ се предоставя на всеки достъп до информация относно това къде е родено определено лице, на коя дата и как е записано в регистрите. Репортери направиха проверка, от която стана ясно, че внукът на Елизабет II и снаха й са излъгали жестоко, че името на бебето е Лилибет.

Ето доказаътелството, на което се натъкнаха разследващите журналисти

Ако в търсачката се посочи Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, то отговора й е, че няма момиче с това име, която да е родено в Санта Барбара на 04.06. 2021г.

В интернет обаче съществува акт за раждане на дете с името Даяна Маунтбатън – Уиндзор.

Освен това доказателство има и второ. От което се разбира, че регистрираният домейн на името на второто дете на Меган и Хари не се води на Лилибет, а на Даяна Маунтбатън.

Ето и второто доказателство

Явно херцозите са измислили името, за да направят мили очи на кралицата и да заздравят разклатените си отношения, предават от jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар