Грозно! Мария учи Марая да позира като кифла (Вижте възмутителните кадри)

Гласувайте за статията

Мария се оля, кара Марая да позира като кифла, стана страшен скандал в мрежата

Мария премина всякакви граници. Категорични са майки, потребители на социалната мрежа. И ако до сега певицата показваше само свои разголени снимки. Сега от последната си ваканция в Монако набляга на фотосите на дъщеря си.

Естествено, че като всяка майка тя иска да се похвали с Марая. Която расте хубаво и мило девойче. Но някои от фотосите са доста провокативни, на мнение са в мрежата.

Снимка: Инстаграм

Явно, че Марая е заучила предварително позите и лежи на плажа като истинска кифла. Но макар момиченцето да е съвсем невинно се нададе голям вой, че не трябва една родителка, ако е отговорна да учи дъщеря си да позира като голяма жена, а не като дете. Каквото всъщност е.

Снимка: Инстаграм

Разтревожена дама споделя, че и тя прави снимки на децата си по бански или пък във ваната. Но никога няма да качи кадрите в социалната мрежа. Тя смята, че наистина е възмутително човек да пуска на показ такива кадри на детето си. Някои пък споделят, че им се повръща когато се натъкнали на фотосите.Особено като се има предвид, че някой педофил може да си свали снимката и не е за приказка какво би правил с нея.

Снимка: Инстаграм

Страстите бяха и допълнително разпалени от факта, че Марая има собствен профил в интернет. Феновете на певицата смятат, че е истинско престъпление да показваш по бански детето си, особено в общодостъпен профил, предават от bgdnes.bg.

След като негативните коментари надминаха стотната бройка  фолкаджийката се ядоса и ги изтри. Въпреки, че по-добре било да изтрие възмутителните кадри с дъщеря си.

Разгледайте снимките на малката и сами преценете дали е добре да бъдат споделяни публично!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар