Грозно! Мария плюе с анонимни имейли по бившата на Мирослав: Вая Общата! (Певицата лее злоба, след като лихварят я заряза)

Грозно! Мария плюе с анонимни имейли по бившата на Мирослав: Вая Общата! (Певицата лее злоба, след като лихварят я заряза)
5 (100%) 1 vote

Мария стои зад анонимни имейли, плюещи по бившата съпруга на Мирослав, убедени са феновете

Бившата съпруга на бизнесмена Мирослав Соколов Вая ежедневно тормози семейството му като пуска статии, звъни на приятели и приятелки, за да прави интриги помежду им, твърдят източници, изпратили ни писмо до редакционния имейл.

Редакцията ни го публикува без редакторска намеса, а авторът се е подписал като Bella Favvia.

мария мирослав жена

Снимка: ХотНюз

„Истината е, че тя била алкохоличка и не гледала двете си деца. Изпадала в тежки психози и правела скандали ежедневно. Именно заради това Мирослав Соколов напуснал нея и решил да бъде с една от най-красивите жени с 20-годишен труд Мария. Мария като истинска жена от класа и прима не обръщала внимание на нападките на Вая, която се опитала да направи и личен контакт с нея. Вая имала псевдоним Вая Общата и имала тежки кризи с алкохола, именно затова я напуснал Мирослав, тъй като ежедневно му вгорчавала живота, а сега и на една от най-горещите дами и моден секссимвол в България Мария. Това не е всичко! Откакто не е с него Вая Общата тормозела приятелите на Мирослав, искайки им пари и ухажвайки ги, но никой не искал и не проявявал интерес към нея. От своя страна Мария, която неведнъж е била пример за майка, и Мирослав гледали заедно трите си деца и лично в нейния Инстаграм Мария не спира да пуска клипчета с тях.“

Редакцията ни не потвърждава информацията по никакъв начин, но смята, че тя е извъртяна в полза на фолк певицата. Затова Вая е по-скоро жертва, а изводът – от кого идват тези обвинения, всеки може сам да предположи, виждайки как е поднесен доноса. Мнозина дори заподозряха, че самата Мария стои зад писмото, още повече, че стана ясно, че Мирослав я е зарязал. И май се е върнал при Вая. Прилагаме и изпратената ни снимка-колаж, която също цели да урони престижа на бившата съпруга. Източниците очевидно са подбрали най-неглижирания кадър на Вая за сметка на този на фолк фурията, която видимо е издигната в култ, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Грозно! Мария плюе с анонимни имейли по бившата на Мирослав: Вая Общата! (Певицата лее злоба, след като лихварят я заряза)”

  1. Мимокмок

    окт. 12. 2021

    Вая Общата и Мара Отварачката….ха ха ха !!!!!!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар