Грозно! Мария Игнатова разиграва раздялата с Рачков в театър (И Алекс Раева ще мачка водещия – Подробности)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова май ще осребри връзката си с Рачков

Според последната информация в публичното пространство Мария Игнатова ще предложи раздялата си с Димитър Рачков на широката аудитория, при това под формата на спектакъл. Представлението щяло да ознаменува края на връзката им и въпреки че все още не се споделят подробности, обещава да бъде интересно. На практика раздялата между двамата щяла да бъде разиграна като театър, какъвто и напоследък спретваха водещите със своите нестандартни изпълнения.

Мария Игнатова ще "ухапе" Рачков подобаващо

Мария Игнатова ще „ухапе“ Рачков подобаващо
Снимка: kliuki.net

Спектакъла Мария Игнатова подготвяла заедно с кумата си – някогашната певица от отбора на Слави Трифонов Алекс Раева. Двете са доста близки и Раева дори бе кума на сватбата на дружката си. „Подготвяме ново събитие с Мария Игнатова. Няма да издам нито какво ще е, нито кога ще е. Само ще издам, че този път ще участвам с текст, ще пиша“, споделя загадъчно певицата. И както изглежда, подготвяният проект за сетен път има за цел да жегне водещия Димитър Рачков.

Макар и Игнатова, и бившият ѝ възлюбен да продължиха напред и вече да изживяват пълноценни нови връзки, явно тръпката между тях все още съществува. И те не пропускат повод да се захапят един друг. След сватбата на блондинката с Ивайло Нойзи Цветков именно Рачков пръв метна камък в нейната градина. За момента хубавицата предпочита да пази мълчание по темата, но бъдещият спектакъл крещи друго.

Мария и Алекс Раева пък са приятелки от години. Както изглежда, именно пред дружката си водещата споделя скърбите си. Затова и вариантът заедно да разиграят драмата с Рачков изглежда обещаващ. Този път и певицата ще се включи с текст, разбира се, пише още slava.bg. Засега подробности не се издават, но е повече от ясно, че драмата ще бъде интересна. Как ще отговори комикът, също предстои да видим. Дано и половинките им се чувстват също толкова добре!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар