Грозно! Лъсна махленска разпра между Преслава и Павел (Певицата се държи като простакеса – Потрес видео)

Грозно! Лъсна махленска разпра между Преслава и Павел (Певицата се държи като простакеса – Потрес видео)
2 (40%) 1 vote

Преслава се държи по безумно селски начин с половинката си, който се опитва да й помогне

Фолк певицата Преслава грозно нарежда половинката си в Инстаграм. Видеото бе споделено от самата нея, но изобщо не направи добро впечатление на феновете й. Добричлийката се държи като простакеса и очевидно в отношенията им тя е тази, която диктува.

Повод за раздразнението на Преслава се оказаха безобидни съвети от страна на любимия й, докато тя прави лайв видео в социалната мрежа. Докато пайнерката анонсираше, че тези дни ще пусне нова песен в собствения си канал, Павел се опитваше да й диктува какво точно да каже, виждайки че на певицата не й тече особено добре мисълта.

Преслава и Павел

Снимка: Инстаграм

„С Павел вече ще се сбиеме!“, нервничеше Преса, докато се опитваше да сподели с феновете си, че имала разрешението на „Пайнер“ да публикува новия си клип в личната си страница в YouTube – Preslava Official. „Доста важно е да натиснете камбанката, защото тя ще ви уведоми, когато пусна песента“, обясняваше за последователите си изпълнителката, като призна, че не разбирала много, за да го обясни по-технически.

В този момент Павката пак се намеси, като я подкани да каже как се казва канала й. „Как кой, любов – моят!“, нервно изрухтя тя. „Аз ще пусна после линк, то е същото…“, продължи и пак пусна „заплаха“ към Павел, който в този момент шофираше автомобила. „Е, не… ние ще се сбиеме, трябва да спря лайфа!“, не на шега се зарече фурията.

„Ела ти да говориш на лайв, да видиш какво е и какви ще ги дрънкаш… Сега това не мога да го пусна на профила си, защото се излагам аз, а не ти! Да си продължа за песента, без да ме прекъсва господина“, продължи да нарежда ядосаната брюнетка. И даже избухна срещу почитател, който в този момент се включи в лайва и просто попита за ново парче. „Не, ще пусна старо!“, отсече Преслава и продължи отново да нарежда любимия си: „Млъкни, чета коментари!“ А той адекватно я попита: „Защо мислиш, че всички ти знаят канала?“, пише hotnews.bg.

 

View this post on Instagram

 

#preslava #newsong

A post shared by Preslava (@preslava_official) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар